Terugroepactie Joules schaaltjes TK Maxx

jul 05 , 12:04 Nieuws
download 5
Winkelketen TK Maxx roept de Joules schaaltjes terug. Bij het gebruik van de schaaltjes kan te veel melamine vrijkomen. Die stof is schadelijk voor de gezondheid.

Wat is er aan de hand?

De terugroepactie van TK Maxx betreft de Joules schaaltjes met bloemenprint die zijn verkocht van maart t/m mei 2024. Op de prijssticker en de kassabon zijn de productcodes van deze schaaltjes 673963 en 673992. De terugroepactie geldt niet voor andere partijen. Bij gebruik van deze schaaltjes komt er te veel melamine vrij en dat kan schadelijk zijn voor de gezondheid, waaronder problemen met de nieren.

En nu?

Als u deze schaaltjes heeft gekocht bij TK Maxx, gebruik deze dan niet meer, maar breng ze terug naar een filiaal van de winkelketen. U krijgt het volledige aankoopbedrag terug. Voor meer informatie over deze terugroepactie kunt u contact opnemen met TK Maxx via telefoonnummer 010 – 711 48 66 of een e-mail stuen naar [email protected] . Bron: TK Maxx, 5 juli 2024.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws
toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws
. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.