112

Overlastgever van afgelopen zondag weer aangehouden door politie

Foto: ©Canva/Maximaal Sales

De man die afgelopen zondag zorgde voor overlast in de Metaalbuurt, deed dit afgelopen dinsdagavond weer.

Overlastgever 2 dagen later weer opgepakt

De politie ontving dinsdagavond weer een melding van geluidsoverlast op de Koperweg. Afgelopen zondag rekende de politie na meerdere meldingen van geluidsoverlast een man in. Dinsdagavond bleek het om dezelfde man te gaan en is hij na aanhouding  wederom meegenomen naar het bureau.

Kabaal

De man verstoorde de buurt dinsdagavond met getrommel, geschreeuw en gezang. Omdat de politie de melding kreeg dat het over dezelfde persoon ging als afgelopen zondag, kwamen er meerdere eenheden op de melding af. De aanhouding van zondag ging gepaard met geweld en verzet. De aanhouding van dinsdagavond ging minder lastig.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen