112

Getuigen gezocht: Woninginbraak Arnhemseweg te Apeldoorn

Foto: ©Canva/Maximaal Sales

De politie onderzoekt een woninginbraak op de Arnhemseweg. Misschien heeft u iets gezien of gehoord en is uw informatie relevant voor het lopende onderzoek.

Getuigen gezocht

De inbraak is gepleegd tussen zaterdag 2 oktober 2021 16:30 uur en zondag 3 oktober 2021 11:00 uur in de Arnhemseweg ter hoogte van de Joseph Haydnlaan te Apeldoorn. Toedracht: Openbreken/forceren/inslaan/ingooien.

Heeft u of één van uw huisgenoten:

  • Een persoon of personen gezien die zich mogelijk vreemd gedroegen en/of voldoen aan het signalement?
  • Verdachte voertuigen (auto’s, bromfietsen) gezien in de straat of in de omgeving?
  • Informatie/gegevens van andere getuigen die dit delict hebben gezien/gehoord?
  • Camerabeelden, foto’s en/of overige informatie die belangrijk kunnen zijn voor het onderzoek?

Als u iets is opgevallen waarvan u vermoedt dat dit te maken heeft met deze woninginbraak, neemt u dan direct contact op met de politie via de ‘Reageren’-knop. Alle informatie is welkom, ook details waarvan u misschien denkt dat ze niet belangrijk zijn! Als u de informatie anoniem wilt doorgeven kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000 (gratis nummer).

Een inbraak voorkomen?

Ziet u iets verdachts in uw omgeving, een persoon of een auto? Noteer het signalement of het kenteken van de auto. Voor verdachte situaties kunt u altijd bellen met het alarmnummer 112. Voor meldingen waarbij de komst van de politie niet direct noodzakelijk is, belt u: 0900-8844.
Op de website van de politie en van het Politiekeurmerk Veilig Wonen vindt u tips om een woninginbraak te voorkomen. Telefoon: 0900-8844. BVH nummer:2021464327

Klik hier om te reageren

https://actie.burgernetcdn.nl/Reactie?actieId=Ikqj%2bb%2fq04V7yOC9wWIiWg%3d%3d

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen