112

Eenzijdig ongeval zondagmiddag op N345 tussen Apeldoorn en Voorst

Foto: ©Canva/Maximaal Sales

Op zondagmiddag is een fietser gewond geraakt bij een ongeluk in Voorst, nadat hij op onverklaarbare wijze van het pad afweek en drie meter lager op het talud belandde.

Eenzijdig ongeval

Het incident vond plaats omstreeks 12.55 uur op het fietspad langs de N345, de drukke verbindingsweg tussen Apeldoorn en Voorst, vlak na het passeren van Bussloo. Toevallige voorbijgangers waren getuige van de val van de man, boden onmiddellijk hulp en waarschuwden de hulpdiensten.

Reddingsactie

De politie en ambulancepersoneel waren snel ter plekke om zich over de ongelukkige fietser te ontfermen. Om de man in de ambulance te krijgen, was een uitvoerige reddingsoperatie nodig, aangezien hij onderaan het talud lag en omhoog gebracht moest worden. Dankzij de snel aanwezige brandweer en de hulp van omstanders, kon de man uiteindelijk omhoog getakeld worden. Na circa een uur was het mogelijk om hem per ambulance naar het ziekenhuis over te brengen. De exacte toedracht van de val is nog onbekend. Door het ongeval was een gedeelte van de N345 richting Voorst tijdelijk gesloten, en het verkeer werd afwisselend langs de plaats van het ongeval geleid.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen