112

Wijkagent Theo Simmelink organiseert bijeenkomst beheerders Whatsapp groepen

Foto: google

Wijkagent Theo Simmelink is druk bezig een bijeenkomst voor te bereiden. Hij heeft voor aanstaande maandag om 20:00 uur een bijeenkomst georganiseerd. Beheerders van Whatsapp groepen uit zijn wijk zijn dan uitgenodigd.

Whatsapp- groepen in een buurt zijn de extra ogen en oren bij onraad. Ze zijn door het hele land in opkomst en men ziet aan de misdaadcijfers verbetering voor de buurten die een dergelijke groep kennen.

Onlangs heeft Apeldoorn het spel: ‘Boef in de wijk’ geïntroduceerd. Inwoners van Ugchelen en Loenen hadden de primeur. Er werd fanatiek door de deelnemers  aan het spel meegedaan terwijl tegelijkertijd de groepen in de dorpen werden getest. Het bleek niet alleen een leuk spel maar ook een waardevolle oefening!

Mensen die ook geïnteresseerd zijn in het oprichten van een dergelijke groep in hun straat, of buurt  in Beekbergen, Loenen, Lieren of Oosterhuizen worden nadrukkelijk gevraagd deel te nemen aan de avond!

Wel graag even aanmelden via: 0900-8844 of Twitter POL_Beekbergen onder vermelding van het aantal personen. De bijeenkomst vindt plaats aan de Europaweg 79 Apeldoorn.

Bron: Twitter Wijkagent Theo Simmelink

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen