Monkey Town Apeldoorn heeft nieuwe klimsensatie

Foto: Monkey Town Apeldoorn

Vrijdag 10 november 2017 opent Monkey Town Apeldoorn als eerste Monkey Town locatie een voor Nederland vrij unieke indoor-klimsensatie Fun Climb.

Lokaal initiatief

Deze uitbreiding/ontwikkeling van de Apeldoornse vestiging is een lokaal initiatief. Fun Climb is onder andere klimmen naar 7 meter hoogte of springen van een platform op 5 meter hoogte naar een banaan. Na al een aantal uitbreidingen in de afgelopen weken, zoals nieuwe kinderfeestjes, een extra hoge en snelle glijbaan en een interactieve speelwand waar kinderen met elkaar gaan battlen, volgt nu de Fun Climb. “Tevreden gaat Monkey Town het derde jaar in en zal zich blijven ontwikkelen als een belangrijke tegenhanger van de buiten attracties in Apeldoorn”, zo meldt eigenaar Diederik Miedema.

Vanaf 6 jaar tot …..

Fun Climb is een laagdrempelige klimactiviteit vol uitdaging en fun. Het grote verschil met traditioneel klimmen is dat deelnemers van Fun Climb geen klimmaatjes nodig hebben. Fun Climb gebruikt namelijk de allernieuwste, automatische zekeringstechnologie. Klimmers hoeven zich alleen maar vast te klikken en kunnen veilig aan de slag. Er is geen voorkennis van klimmen nodig. De Fun Climb wanden hebben verschillende moeilijkheidsgraden. Vanaf 6 jaar mag er geklommen worden en ouders mogen ook mee klimmen. Jonger dan 6 jaar alleen in overleg met de kliminstructeur en onder begeleiding van een ouder.

Openingstarief

Voor het klimmen in de Fun Climb geldt een toeslag van € 4,– en moet men vooraf reserveren. Fun Climb werkt met blokuren en minimaal 5 klimmers per blokuur. In het openingsweekend geldt een introductietarief van € 1,–. Ook hiervoor geldt: vooraf telefonisch of ter plekke reserveren. Tevens geldt het hele maand november dat de bestaande Monkey Town kortingsbonnen van € 2,– ook voor de Fun Climb kunnen worden gebruikt. Vanaf 8 november is de website www.FunClimbApeldoorn.nl actief.

Monkey Town is meer dan alleen spelen, klimmen, klauteren

Monkey Town Apeldoorn is 2000 m2 indoor speelplezier voor kinderen. Met een leuke menukaart en speciale aanbiedingen is de horeca een aangename en welkome aanvulling voor onze gasten. Maar Monkey Town gaat nog een stapje verder en biedt de locatie aan tijdens en na de reguliere openingstijden voor bedrijfs- en familiefeesten, Sinterklaas-, Kerst-, of Nieuwsjaarsparty. Indoor biedt het de mogelijkheid om een zaal te creëren tot 400 personen voor feesten, vergaderingen, presentaties en seminars, waarbij catering kan bestaan uit alleen koffie + patisserie tot specialistische buffetten. Het speelgedeelte kan dan eventueel fraai uit beeld verdwijnen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen